Στείλτε μας email: [email protected]

Καλέστε μας: +30 2313 021 785

Uforce-X By Voopoo

Ο Uforce-X της Voopoo είναι ένας επαναστατικός ατμοποιητής που επαναπροσδιορίζει τα πρότυπα πνευμονικού ατμίσματος. Με την τελευταία τεχνολογία αντιστάσεων PnP X, ο ατμοποιητής αυτός εξασφαλίζει μακράς διάρκειας ατμίσματος χωρίς ανεπιθύμητα στεγνά χτυπήματα ή καμένες γεύσεις. Το καινοτόμο Uforce-X της Voopoo σας επιτρέπει να απολαύσετε την πραγματική γεύση των αγαπημένων σας υγρών, ανεβάζοντας την απόλαυση του ατμίσματος σε νέα επίπεδα.

Οι διπλές εισαγωγές αέρα στην κορυφή του Uforce-X εξασφαλίζουν άψογη παροχή αέρα και αποτρέπουν τυχόν διαρροές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαμβάνετε ένα πιο άνετο και απολαυστικό άτμισμα χωρίς να ανησυχείτε για απώλειες υγρών ή προβλήματα ροής αέρα. Η σχεδίαση αυτή εγγυάται μια αξεπέραστη εμπειρία ατμίσματος, παρέχοντας σταθερή και αξιόπιστη απόδοση σε κάθε χρήση.

Με ένα απλό πάτημα, μπορείτε να αναπληρώσετε το υγρό αναπλήρωσης εύκολα και χωρίς διαρροές, χρησιμοποιώντας το σύστημα επάνω γεμίσματος του Uforce-X . Αυτό το πρακτικό και αποτελεσματικό σύστημα γεμίσματος εξασφαλίζει ότι η διαδικασία αναπλήρωσης είναι γρήγορη και χωρίς προβλήματα, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε το άτμισμα χωρίς διακοπές.

Απολαύστε άφοβα το αγαπημένο σας υγρό χωρίς καμένες αντιστάσεις ή αλλοιωμένες γεύσεις, εξασφαλίζοντας αυθεντική και καθαρή γεύση σε κάθε ρουφηξιά. Το Uforce-X διασφαλίζει ότι η γεύση των υγρών σας παραμένει αυθεντική και πλούσια, προσφέροντας μια ασύγκριτη εμπειρία ατμίσματος που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ατμιστές.

Χαρακτηριστικά:

  • Διαστάσεις : Φ29 x 52.95 mm
  • Χωρητικότητα: 5.5ml
  • Συμβατές αντιστάσεις: Όλες οι αντιστάσεις της σειράς PnP X 0.15 , 0.20 , 0.30 , 0.45 , 0.60
  • Γέμισμα: Από πάνω

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

  • 1 x UFORCE-X Ατμοποιητής (5.5ml)
  • 1 x Αντίσταση PnP X 0.15ohm Mesh Coil (προεγκατεστημένη)
  • 1 x Αντίσταση PnP X 0.2ohm Mesh Coil (ανταλλακτική)
  • 1 x Ανταλλακτικό τζαμάκι 5.5ml
  • 1 x Εγχειρίδιο χρήσης

Βάρος Μ/Δ
Επιλέξτε Χρώμα

, ,

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Uforce-X By Voopoo”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Related Products